Lån penge til garage eller carport

Der kan være rigtig mange gode grunde til at skulle optage et lån i banken. Det kan enten være til forbrug, hvoraf navnet forbrugslån kommer, eller det kan være til en investering.

Kort sagt, så er bankerne glade for at låne ud til investeringsprojekter, og knap så glade for at udlåne til forbrug. Hvordan vil man så kategorisere et lån til ny garage eller carport? Der er ingen tvivl om at det vil forøge boligens værdi og mange banker vil derfor være åbne for det. Ellers er online udbyderne blevet et godt alternativ.

Vi ser nærmere på dine muligheder for at låne penge til garage og hvordan du bør gribe processen an.

Låneprocessens optimale fremgangsmåde

1. Start med at fastlægge prisen

Start med at fastlægge prisen for den nye garage. Prisen vil komme an på hvilket tømrerfirma, du bruger, garagens størrelse, designet, omkostninger for nedrivning af det gamle med mere. Der er flere ting, end man lige skulle tro, så er det vigtigt at få sat sig grundigt ind i, hvad du faktisk behøver, ellers kommer du til at låne det forkerte beløb.

Det vil også styrke din sag over for långiverne, at du har lagt et klart og godt budget. Du kan eventuelt indhente forskellige tilbud, så du kan danne dig et godt overblik over markedet hurtigt.

På 3Byggetilbud kan du faktisk gratis indhente 3 uforpligtende tilbud fra relevante udbydere. En gode metode til at blive klogere på prisniveauet.

2. Tjek bankkonto og pengebehov

Hvor mange penge har du selv i likvide midler? Jo flere du har til projektet, jo færre behøver du at låne. Med tanke på, at der er renter, inflation der gør din penge mindre værd hvert år osv., så er det en god idé bruge pengene på kontoen. Uden at tømme den!

Det er dog en stor investering, så højst sandsynligt skal du alligevel ty til ekstern finansiering. Når du ved hvor meget, du selv kan betale af den samlede pris, så ved du også hvor meget du behøver at låne.

Se også: Lån penge til motorbåd

3. Snak med banken og/eller ansøg online

Når alt forarbejdet er gjort står du stærkt over for den potentielle långiver og så er det her også en delvis investering oven i købet. Start med banken, det skal du altid gøre. De har lave renter og tilbyder mere fleksible forhold.

Lykkedes det alligevel ikke for dig, så kan du heldigvis mere enkelt låne et tilstrækkeligt beløb over nettet. Nu til dags kan du faktisk søge helt op til 400.000 kr. online – til lidt højere renter, men med lange løbetider og lette ansøgningskrav. Og faktisk er renteniveauerne blevet rigtig fornuftige og et godt alternativ til bankernes.

Det er ikke længere en selvfølge at alle landets pengeinstitutter tilbyder de billigste forbrugslån. Der er kommet online udbydere, der kan byde dem op til dans.

Så skal der vist bygges garage!

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.