Lån penge

Har du brug for at låne penge? Du har mulighed for at søge op til 500.000 kr. online, hvor du både kan søge om forbrugslån og refinansiering. Det er altid helt gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning, så vi anbefaler du søger flere steder, for at give dig selv det bedste udgangspunkt. Dels for at blive godkendt og dels for at finde den laveste rente.

Sammenligne de forskellige online banker i Danmark herunder.

Gode råd når du sammenligner

Vi har her samlet en række gode råd, når du skal sammenligne lån med hinanden.

1. Ansøg hos flere långivere

Det fleste kan genkende en travl hverdag, hvor man ikke finder tiden til at indhente flere tilbud på en håndværker- eller VVS-opgave. For selvom der kan være væsentlig forskel i prisen, tager det også ekstra tid.

Sæt tid af til at få fat i flere tilbud, for der kan være mange penge at spare. Det gælder i særdeleshed for online lån, hvor kreditomkostninger kan svinge meget, fra udbyder til udbyder. Der kan være tale om mange tusinde kroner, så du bør helt sikkert få ansøgt hos flere långivere.

Du binder dig ikke til det, det er uforpligtende, så bestemt en god måde at finde frem til hvilken rente og vilkår de kan tilbyde dig. Et andet aspekt er nemlig, at alle tilbud er individuelle. Du kan dermed aldrig være sikker på at blive godkendt eller på hvilken rente du får tilbudt. Det kræver at du søger og modtager et konkret tilbud tilbage først.

2. Gå efter den laveste ÅOP

Du bør gå efter den laveste ÅOP på markedet. Mange danskere har meget fokus på renten og selvom det er en god rettesnor, giver ÅOP satsen det bedre overordnede indblik i, hvilken udbyder og lånetilbud der er billigst. ÅOP medregner nemlig samtlige omkostninger ved lånet, inkl. de faste omkostninger og oprettelsesgebyret.

Eksempel: Hvis der er to udbydere med nogenlunde samme rente, kan det godt være oprettelsesgebyret og de løbende omkostninger, som gør forskellen. Renten er blot en del af de samlede omkostninger, så hold særligt øje med ÅOP-satserne når du sammenligner.

3. Lån med omtanke

Det næste råd er, at du kun skal låne penge med omtanke. Det kan være fristende at søge 20.000 kr. online, fordi det er nemt og enkelt at blive godkendt for de fleste. Det betyder du kan have 20.000 penge på kontoen, i løbet af få dage. De skal bare tilbagebetales og med en væsentlig rente til følge.

Du bør derfor altid tænke dig grundigt om, inden du siger JA og underskriver låneaftalen. Så du er helt klar på, hvad du går ind til.

4. Ydelse der matcher din økonomi

Det sidste råd er, at du skal vælge en månedlig ydelse der matcher din økonomi. Hvis du har et rådighedsbeløb på 2.000 kr. skal du naturligvis vælge en ydelse der er under dette niveau. Det kunne være på 1.000 eller 1.200, så der fortsat er plads til uforudsete udgifter. Selvom du faktisk bør have sat penge af til “uforudsete” i dit budget.

Det er vigtigt at du får valgt den rette ydelse, for at du kommer godt igennem afdragsperioden og kan tilbagebetale alle rater til tiden. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, kan den enkelte långiver helt sikkert hjælpe dig på vej.