Kontakt

Du er altid meget velkommen til at henvende dig til Visione. Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular og så kan du forvente at høre fra os inden længe.

 

Om Visione

Visione er en sammenlignings- og informationsside om lån, bredbånd og a-kasser i Danmark. Det er derfor vigtigt at understrege vi ikke udbyder lån, men blot viser dig mulighederne, så du nemmere og hurtigere kan træffe den rigtige beslutning.

Du må desuden ikke forvente at vores oversigter giver et komplet billede af udbyderne på nettet, da vi primært fremviser de firmaer vi samarbejder med.

Visione.dk er en fuldstændig gratis, men reklamefinansieret service, der modtager kommission fra de selskaber vi henviser til, og det er sådan vi holder hjemmesiden kørende.

Historien om vores navn

Navnet Visione er en sammentrækning af de engelske ord Vision One. Det er et udtryk for, at vi ønsker at skabe en sammenligningsplatform, hvor du ser klart, får overblikket og nemmere kan finde nummer 1 løsning. Vi er først tilfredse, når du har fundet den bedste løsning til dine behov.

Visionen med vores tjeneste er, at blive en af Danmarks førende sammenligningstjenester. Aktuelt dækker vi a-kasse, bredbånd- og lånebrancherne.

Formål

Vi har særligt tre forskellige formål med vores hjemmeside:

  1. Sammenligning der gør online markedet mere gennemskueligt.
  2. Gode råd er dyre – så dem får du masser af!
  3. Nemmere, hurtigere og enklere overblik.

Vi ved hvor meget forskel der kan være fra de billigste til de dyreste løsning. Vi ved hvor meget det kan betyde, at man griber ansøgningsprocessen an på korrekt vis. Du får al vores viden og erfaring om a-kasse-, bredbånds- og lånemarkedet i Danmark, helt gratis, så du forhåbentlig kan finde den optimale løsning hver gang.

CSR og arbejdsmiljø

CSR og det gode arbejdsmiljø er to sammenhængende størrelser, der er vigtige på alle arbejdspladser. Hos Visione går vi særlig meget op i at skabe et venligt miljø, både internt og når vi samarbejder med partnere og leverandører.

Vi mener smil og glæde er to af de vigtigste ingredienser, når der skal skabes et godt arbejdsmiljø og langvarige relationer blandt ens samarbejdspartnere. Visione støtter et sundt arbejdsmiljø og håber et øget fokus, kan gøre en forskel.

Et sundt arbejdsmlijø

Kontaktinformation

Visione Logo

E-mail: info@visione.dk

Mobil: 42 90 90 49

CVR: 36922362