Kontakt

Du er altid meget velkommen til at henvende dig til Visione. Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular og så kan du forvente at høre fra os inden længe.

 

Om Visione

Visione er en sammenlignings- og informationsside om lån, bredbånd og a-kasser i Danmark. Det er derfor vigtigt at understrege vi ikke udbyder lån, men blot viser dig mulighederne, så du nemmere og hurtigere kan træffe den rigtige beslutning.

Du må desuden ikke forvente at vores oversigter giver et komplet billede af udbyderne på nettet, da vi primært fremviser de firmaer vi samarbejder med.

Visione.dk er en fuldstændig gratis, men reklamefinansieret service, der modtager kommission fra de selskaber vi henviser til, og det er sådan vi holder hjemmesiden kørende.

Formål

Vi har særligt tre forskellige formål med vores hjemmeside:

  1. Sammenligning der gør online markedet mere gennemskueligt.
  2. Gode råd er dyre – så dem får du masser af!
  3. Nemmere, hurtigere og enklere overblik.

Vi ved hvor meget forskel der kan være fra de billigste til de dyreste løsning. Vi ved hvor meget det kan betyde, at man griber ansøgningsprocessen an på korrekt vis. Du får al vores viden og erfaring om a-kasse-, bredbånds- og lånemarkedet i Danmark, helt gratis, så du forhåbentlig kan finde den optimale løsning hver gang.

Generel information

Visione.dk

Mail: info@visione.dk

Mobil: 42 90 90 49

CVR: 36922362