Lån til motorbåd & sejlbåd

Det er altid dyrt at investere i både, uanset om du går efter en ny motorbåd eller en brugt sejlbåd. Det bliver hurtigt en dyr investering, der kræver finansiering udefra. Har du svært ved at overbevise bank og/eller bådforhandleren?

I alle tilfælde kan online udbyderne være et godt alternativ eller supplement, da flere af dem tilbyder attraktive renteniveauer. Visione.dk har samlet en række af de selskaber, hvor vi anbefaler du søger om lån til motorbåd eller sejlbåd online. Det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge hos alle:

Finansiering af motorbåd

  • Forvent priser over 200.000

Der er ingen tvivl om at priserne på en motorbåd svinger meget, alt efter modellen, motorkraften og hvad der ellers har indflydelse på prisen. det er præcis som med biler, de findes i en væld af prisklasser. Du skal dog vente en pris – og dermed lånebehov – over 200.000 kr. hvis du vil have lidt at vælge imellem.

De færreste modeller kan købes billigere, med mindre du overvejer at søge lån til brugt motorbåd. I den situation kan du godt være heldig at slippe noget billigere.

Hvorfor er prisen så relevant? Det er den, da det påvirker dine lånemuligheder i stor stil. Når du har så stort et pengebehov, vil udvalget at selskaber være markant mindre. Går du efter de helt store lån online, er du overladt til blot en håndfuld udbydere, hvor Bank Norwegian, Santander Consumer og Ekspres Bank kan fremhæves.

Når du skal søge finansiering af motorbåd, vil det derfor skulle være hos disse. Det “heldige” for dig, er så at netop Bank Norwegian og Santander Consumer hører til blandt de mest prisvenlige. Du vil derfor fortsat have gode muligheder for at finde lån til ny motorbåd, til en relativ lav rente.

Finansiering af sejlbåd

  • Forvent priser omkring 150.000 kr.

Tjekker man prisniveauet for sejlbåde, virker de generelt til at være lidt billigere, omend de reelt findes i alle prisklasser. Man kan finde mange gode modeller i priser omkring 150.000 kr., men det er kun dig der ved, hvad der er godt nok for dig.

Du skal dog vide at den maksimale lånegrænse online er 400.000 kr., så mere finansiering kan du ikke skaffe her. Det bør dog være muligt at finde en lækker sejlbåd og en låneudbyder, der kan få dine drømme til at gå i opfyldelse. Igen vil der være stor forskel på om du går efter de nye eller brugte modeller.

Vælger du at søge lån til brugt sejlbåd, har du den klare fordel det er billigere og du får meget for pengene. Du skal blot sikre dig, at standen er god og at du ikke køber katten i sækken. Du er ikke beskyttet på samme måde som forbruger, som hvis du købt hos forhandleren.

Vælger du at søge lån til ny sejlbåd, bør der være en garanti på den og så kan nogle bare bedst lide, at tingene er helt nye. Ingen slitage, ingen der har brugt den før. Der er ingen minder eller skader – det er dig der skaber dens historie fremadrettet.

Vi ønsker ikke at gøre os til herre over, hvad du bør vælge, men husk at få overvejet de fordele og ulemper du indirekte siger JA til.

Har jeg andre lånemuligheder?

Det er klart, at de firmaer ud finder i vores oversigt ikke er dine eneste muligheder som forbruger. Vi har kort nævnt banken og bådforhandleren som gode alternativer, når du skal søge finansiering. På nettet har du også andre selskaber at vælge imellem, hvor både Ekspres Bank, Coop og Ikano Bank kan hjælpe dig med et forbrugslån til køb af sejlbåd eller motorbåd.

Hos alle disse kan du søge over 100.000 kroner, hvilket bør være nok til at købe de fleste modeller. Omend vores anbefaling vil være at du undersøger mulighederne hos dem i oversigten først. Optimalt set får du søgt og indhentet flere tilbud, så du er sikker på at finde det billigste lån på online markedet. Det finder ikke sig selv, men kan kræve en indsats fra din side af. Omvendt bliver du belønnet med lavere omkostninger og væsentlige besparelser. Så det er bestemt tiden værd.

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.