Bredbånd

Har du det rigtige bredbånd? Eller findes der en bredbåndsløsning derude som er bedre og hvor du får mere for pengene?

Du kan nemt sammenligne markedets bredbåndsudbydere, deres løsninger og priser, via vores oversigt. På den måde får du et hurtigt og godt overblik, så du kan udvælge den bedste løsning.

Det årlige bredbåndstjek

Det er en god idé løbende at tjekke din bredbåndsløsning efter i sømmene. For der sker løbende ændringer i priserne, nye udbydere kommer til og bredbåndsmarkedet er på mange måder en dynamisk størrelse.

Der kan derfor være mange penge at spare årligt, eller højere hastighed at finde til samme pris. Ved et årligt bredbåndstjek sikrer du dig selv og at du får mest værdi for pengene. Via vores sorteringsfunktion, kan du hurtigt sammenligne dit bredbånd med eksisterende løsninger.

Sådan skifter du bredbåndsudbyder

Processen når du skal skifte bredbåndsudbyder er nem og ligetil. 

Bredbåndsfirmaet klarer alt det praktiske for dig, så du skal primært være opmærksom på om du er inde i en bindingsperiode. Er du det, kan du godt opsige og forberede skiftet, men det træder først i kraft når bindingsperioden er ovre.

Kan du ikke huske om du er bundet, kan du altid ringe til din teleudbyder for at høre.

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

En af de centrale overvejelser for mange, er hvilken hastighed du skal vælge. Der findes mange muligheder, men hvis du kan få fibernet, bør du helt sikkert gå efter det.

Fibernet er hurtigst og mest stabilt, ligesom du kan få en høj hastighed til få penge. 

Valg af hastighed afhænger meget af boligens størrelse og hvor mange personer der bruger internettet.

Et par i lejlighed

Som et par i lejlighed bør I gå efter en hastighed på mindst 20 mbit/s, så der er plads til I begge anvender nettet på samme tid. Og så I kan streame jeres foretrukne serier, uden internettet giver problemer.

Anbefaling: Mindst 20 mbit/s

En familie i hus

Som en familie i hus på 3-5 personer, bør I gå efter et internet på mindst 50 mbit/s. Særligt hvis alle er voksne og teenagere, vil der være spidsbelastninger, hvor der både streames og surfes på nettet, på flere forskellige enheder.

Flere og flere får mulighed for fibernet i huset, hvilket betyder I kan få en 100 mbit/s hastighed til meget fornuftige priser

Anbefaling: Mindst 50 mbit/s