Bredbånd

Sammenlign bredbånd i Danmark

Har du det rigtige bredbånd? Eller findes der en bredbåndsløsning derude som er bedre og hvor du får mere for pengene?

Du kan nemt sammenligne markedets bredbåndsudbydere, deres løsninger og priser, via vores oversigt. På den måde får du et hurtigt og godt overblik, så du kan udvælge den bedste løsning.

Det årlige bredbåndstjek

Det er en god idé løbende at tjekke din bredbåndsløsning efter i sømmene. For der sker løbende ændringer i priserne, nye udbydere kommer til og bredbåndsmarkedet er på mange måder en dynamisk størrelse.

Der kan derfor være mange penge at spare årligt, eller højere hastighed at finde til samme pris. Ved et årligt bredbåndstjek sikrer du dig selv og at du får mest værdi for pengene. Via vores sorteringsfunktion, kan du hurtigt sammenligne dit bredbånd med eksisterende løsninger.

Sådan skifter du bredbåndsudbyder

Processen når du skal skifte bredbåndsudbyder er nem og ligetil. Bredbåndsfirmaet klarer alt det praktiske for dig, så du skal primært være opmærksom på om du er inde i en bindingsperiode.

Er du det, kan du godt opsige og forberede skiftet, men det træder først i kraft når bindingsperioden er ovre. Kan du ikke huske om du er bundet, kan du altid ringe til din teleudbyder for at høre.

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

En af de centrale overvejelser for mange, er hvilken hastighed du skal vælge. Der findes mange muligheder, men hvis du kan få fibernet, bør du helt sikkert gå efter det. Fibernet er hurtigst og mest stabilt, ligesom du kan få en høj hastighed til få penge.

Valg af hastighed afhænger meget af boligens størrelse og hvor mange personer der bruger internettet.

Det kan godt være en jungle at vælge den rette internetforbindelse. Sammenligningstjenesten Prisas.dk har tidligere skrevet en guide til valg af bredbåndsforbindelse, hvor du får en række håndgribelige råd, at gå ud fra. Det er værd at huske, at du altid kan opgradere din forbindelse og internetpakke. Start med det du finder frem til og så kan du nemt og hurtigt opgradere, hvis hastigheden ikke er tilstrækkelig.

Et par i lejlighed

Som et par i lejlighed bør I gå efter en hastighed på mindst 20 mbit/s, så der er plads til I begge anvender nettet på samme tid. Og så I kan streame jeres foretrukne serier, uden internettet giver problemer.

Anbefaling: Mindst 20 mbit/s

En familie i hus

Som en familie i hus på 3-5 personer, bør I gå efter et internet på mindst 50 mbit/s. Særligt hvis alle er voksne og teenagere, vil der være spidsbelastninger, hvor der både streames og surfes på nettet, på flere forskellige enheder. Flere og flere får mulighed for fibernet i huset, hvilket betyder I kan få en 100 mbit/s hastighed til meget fornuftige priser.

Anbefaling: Mindst 50 mbit/s

Har du lyst til at få overblik over hvem der tilbyder bredbånd på 50 mbit/s, kan du sammenligne dine muligheder via Yanet.dk. Det hjælper dig med at se hvor du får mest for pengene, herunder hvilke vilkår du kan forvente.

Der er sket meget på bredbåndsmarkedet de senere år, hvor flere og flere husstande har fået adgang til fiberforbindelse. Det giver en lynhurtig og stabil internetforbindelse, til fornuftige priser. Har du muligheden for at vælge fibernet, vil det derfor være vores klare anbefaling.

Særligt covid-19 har gjort at mange danskere, har genovervejet om de har den rigtige bredbåndsforbindelse. I tider hvor du tilbringer meget tid i hjemmet, får du en andet kritisk syn på dine nuværende løsninger. Der har derfor været mange bredbåndsskift de senere år.

Visione anbefaler altid, at du laver et bredbåndstjek hvert halve år, så du løbende tjekker at du har en løsning, der matcher dine behov.

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.