Hvad skal vi lave i juleferien?

Juleferie hyggeDet kan være svært at vide, hvad man skal lave i juleferien i disse Coronatider, hvor det meste er lukket ned. Det begrænser dine muligheder, men giver anledning til ekstra meget hjemmehygge med familien.

Få en række gode tips og råd til, hvordan du kan få en hyggelig juleferie og hvilke aktiviteter du bør overveje.

Tag på julemarked

Den første og mest oplagte mulighed er, at tage på julemarked, selvom der givetvis gælder en række andre forhold end normalt. Du bør derfor hele tiden holde dig opdateret på det enkelte julemarked og vær forberedt på at mundbind kan være påkrævet.

Vi lever i en ukendt tid, hvor nye restriktioner og ændringer hele tiden ændrer billedet. Når det er sagt foregår mange julemarkeder udendørs, så det kan være en mulighed, hvis du trænger til luft fra husets fire vægge.

Få inspiration til hvilke steder du kan overveje, i denne guide til julemarkeder, hvor de gennemgår 10 af de bedste steder.

Lav julepynt med familien

Den næste mulighed er at lave julepynt med familien, hvilket kan gøre på mange forskellige måder. Det kan være julehjerter og guirlander som de fleste kender, eller det kan være keramik julekugler og lign. som i maler.

Der er mange måder at være kreativ på, men det vigtigste er egentlig at I laver noget hyggeligt sammen i familien. Kombiner det gerne med et glas gløgg og julekager, så bliver det ikke bedre!

Læs en god bog

Der er gode muligheder for at fordybe sig i en ny bog henover juleferien, hvor du formegentlig kommer til at have mange timer indendørs. Det kan endda være du kan nå at læse flere.

Bøger er for nogle, en god måde at koble af på, hvor man kan lave tankerne vandre uden at tænke på hverdagens stress. Og der findes rigtig mange gode bøger på markedet, alt efter hvilken type du er til.

For inputs til hvilke bøger du skal vælge, kan du se denne top 10 over mest solgte bøger.

Start på en ny serie

Hvad er bedre end en god serie? Det helt optimale er, hvis der allerede er flere sæsoner at starte på, så du ikke løber tør lige foreløbig.

Serier er et godt afbræk fra julekalendre og julefilm, hvis du gerne vil se noget andet. Der er mange at vælge imellem, særligt hvis du har adgang til både Netflix og Viaplay eller HBO. Udvalget er stort og det bedste er, du fint kan starte på en serie, inden du beslutter om du vil se videre.

Er du i tvivl om hvad du bør vælge? Så se en trailer for at få et indtryk af, om serien er noget for dig. Der er mange populære serier på markedet, både danske og udenlandske. Du løber derfor aldrig tør, hvis du virkelig vil fordybe dig i serieland.

Her en top 10 over de bedste serier, både danske og udenlandske, så der er i hvert fald en lang række anbefalinger at tage udgangspunkt i. Alternativt kan filmdatabasen IMDB være et godt sted at starte. Deres ratings på serier og film, er normalt meget retvisende.

 

Vi håber du kan bruge vores forskellige forslag som inspiration til, hvad du skal kaste dig over i løbet af juleferien.

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.