Kreditkort og forbrugslån i Norge

– Er du flyttet til Norge som dansker?

Der er mange danskere som rykker teltpælene op og flytter til Norge, men der kan fortsat opstå et behov for at låne penge eller for at få et nyt kreditkort. Som bosiddende i Norge vil det være nærliggende at se på mulighederne her, da mange danske udbydere kræver dansk bopæl.

Visione har set på hvordan du kan gribe det an, for der er al mulig grund til at sammenligne udbyderne, uanset om du efterspørger kreditkort eller forbrugslån. Her kan tjenester som Kredittkort-online.com og Forbrukslån-online.com være en stor hjælp til at overskue det norske marked. For gør du dit forarbejde ordentligt, har du langt bedre chancer for at finde den bedste løsning.

Kravene til dig som ansøger

Det er ikke fordi det danske og norske lånemarked er så langt fra hinanden, tværtimod. Mange af de samme krav til din alder, kreditværdighed og bopæl er de samme.

Af samme grund kan det være vanskeligt at vide hvor man skal vælge at søge. I Danmark kræver rigtig mange udbydere at du har dansk bopæl, mens andre blot kræver du har dansk statsborgerskab. Så længe du blot fokuserer på de låne -og kreditfirmaer, der ikke kræver dansk bopæl, bør du reelt have gode muligheder for at finde en løsning.

Som bosiddende i Norge, vil du naturligvis have norsk bopæl, men det kan samtidig være påkrævet med ting fra det offentlige. Det kunne være sygesikringskort eller BankID (vores NemID), der bruges til at underskrive låneaftalerne. Hvis du er fuldt integreret i det norske samfund og har boet der i mange år, bør alle disse ting ikke være et problem og du bør fint kunne gøre brug af de forskellige norske udbydere.

Såfremt du lige er tilflyttet landet, kan det være en barriere, hvor det måske giver mest mening at benytte de danske udbydere.

Sammenlign priser uanset

Det er meget individuelt fra udbyder til udbyder, og fra Danmark til Norge, hvilke muligheder du har som kunde. Det kræver derfor at du tager udgangspunkt i din egen situation og undersøger mulighederne derudfra. Dette bør gøres ud fra ovenstående betragtninger.

Uanset hvad du ender med, er der dog al mulig grund til at sammenligne priser og renter med hinanden. Der kan være mange penge til forskel imellem de dyreste og billigste firmaer. Så gør dig selv den tjeneste, selvom det kan tage en 20-30 minutter. Det er hele tiden værd!

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.