Få råd til en ny motorbåd

Få råd til ny motorbådDet er dyrt at købe ny motorbåd og det er noget der vil kræve et lån for de fleste. Det er uden tvivl den hurtigste og nemmeste vej til købet, men der er flere alternativer du også kan overveje.

Visione har set på hvordan du kan få penge nok til at købe en motorbåd, samt hvilke muligheder, fordele og ulemper de hver især repræsenterer.

Sådan kan du få penge nok

1. Lån

Den første og mest oplagte mulighed er at låne til formålet. Det kan du gøre flere steder, hvor banken, bådforhandleren og online udbyderne er de tre mest oplagte alternativer. Hvem du bør vælge og hvem der er de rigtige for dig, afhænger af din unikke situation.

Det er ikke alle der kan blive godkendt i banken. Det er ikke alle der ønsker at optage lånet hos bådforhandleren eller online.

Når det er sagt, vil du kunne søge alt fra 100.000 til 400.000 kr. hos flere af disse lånealternativer, hvilket kan finansiere det meste. Bemærk desuden at du kan være tvunget til at stille sikkerhed, hvis du fx. vælger at benytte banken.

Den klare fordel ved at vælge lånet er, at det går hurtigt og enkelt. Opgaven med at få penge nok kan være uoverskuelig ellers. Ulempen er selvsagt at du får en ekstra belastning på din privatøkonomi, da du skal betale afdrag og renter.

Se mulighederne for online lån til motorbåd her.

2. Spar op

Den næste mulighed er at du sparer op. Dette er selvsagt mest en overvejelse, hvis du søger en mindre model (måske brugt) der ikke koster alverden. Ellers kan det hurtigt blive en uoverkommelig opgave, der gør du aldrig får realiseret din drøm om ny motorbåd.

Om denne mulighed har gang på jord, må den enkelte vurdere, men man må heller ikke glemme at bådkøbet er en livslang drøm for mange danskere. Så det er altså ikke unormalt, at det er noget man sparer op til over en længere årrække. Særlig hvis man allerede har både boliglån og billån hos banken.

Fordelen ved denne løsning er det er billigt (gratis) da du ikke får dyre renteomkostninger, men omvendt kan du risikere at skulle vente mange år på at drømmen går i opfyldelse.

3. Sælg din bil nr. 2

Den sidste mulighed er at du sælger din bil, vel og mærke hvis du har flere stående. Vi ved hvor afhængige mange er af bilen, hvorfor det kun er en realistisk løsning, hvis du har en bil du ikke bruger så meget. Det vil primært være aktuelt hvis du har flere, men hvor den ene kan udskiftes, til fordel for en ny båd.

Det er klart, at et brugt bilsalg ikke kan finansiere hele motorbåden, men du kan komme et godt stykke af vejen. Særligt fordi bilen er en stor fast udgift på årsbasis, så i det perspektiv, kan der være mange penge at hente. Dertil kommer at flere penge på hånden, vil styrke dine lånemuligheder markant.

Fordelen er at du får flere penge på kontoen, hvilket enten vil begrænse eller overflødiggøre behovet for finansiering. Omvendt kan du blive mindre fleksibel i hverdagen, men specielt hvis du har flere biler, bør dette være en seriøs overvejelse. For hvis der er én ting som biler og både har tilfælles, så er det de er dyre i drift – rigtig dyre!

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.