Brugtsider du bør kende til

Alt på Visione skal ikke handle om at låne penge til køb af motorcykel, sejlbåd eller ny campingvogn. Det er mindst lige så afgørende, at du finder den rigtige model og til den rette pris.

En af metoderne til at få mere for pengene, er ved at bruge diverse brugtsider, hvor der findes et godt udvalg af både, motorcykler og scootere. Visione.dk har samlet en række af de brugtsider du bør kende til lige her.

Til bådkøb

Inden for køb af brugte både af forskellig type, sejlbåde, motorbåde eller lignende, bør du helt sikkert overveje en side som Scanboat.com. De har et godt udvalg af varianter og så er det positivt, at det ikke er en bred brugtside ala DBA. De er specialister inden for salg af brugte både, hvilket betyder at du kan forvente en tilsvarende oplevelse på hjemmesiden.

Til motorcykler og scootere

Til køb af motorcykler eller scootere vil 123MC.dk være et godt valg. Det er en af de førende brugtsider inden for motorcykler, hvor du kan finde gode modeller, til en fornuftig pris.

Fordele ved at vælge denne løsning, er at du kan ende med en motorcykel model, du ellers ikke ville have råd til. Du får mere for pengene og hvis du kan leve med at modellen ikke er splinterny, kan det bestemt være en god mulighed.

Til campingvogne

Vi slutter af med Dansk Camping Union’s brugtsalg. De fleste campister kender til DCU og der er kun grund til at anse deres brugtsalg som en god og troværdig løsning. Et alternativ kunne være Campingvogne.dk, hvor der ligeledes findes mange valgmuligheder. Det er generelt en god idé at undersøge markedet grundigt, dvs. besøge flere sider, såfremt det er nødvendigt.

Udvalget kan være forskellig fra platform til platform, så ved at besøge flere, kan du optimere dit udvalg og chancer for at finde den perfekte løsning.

Vi har nu nævnt tre gode kandidater til dit brugtkøb, men hold dig ikke tilbage fra at benytte gode hjemmesider som DBA og lignende. De kan være mindst lige så velegnede til formålet. Husk at du selv bør have viden og indsigt i hvordan du vurderer de forskellige køretøjer, så du ikke ender med at købe katten i sækken.

Har du brug for finansiering til købet? Så se mere om lån til både her.

Spilleautomater med bonus

A-kasser

A-kassen er vigtig for alle, da den fungerer som dit økonomiske sikkerhedsnet, hvis du skulle blive fyret eller ikke kan finde et job.

Gratis spins

Bredbånd

Bredbåndsmarkedet er dynamisk, hvor der løbende sker ændringer i priser og hastigheder, mens nye udbydere kommer til.

Spilleautomater uden indbetaling

Forbrugslån

Vil du gerne låne penge online? Det kan være din bank har sagt nej, eller at du gerne vil være sikker på at finde den billigste løsning.